Päätoimittaja

Haussa luova päätoimittaja

Lagotto-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja se lähetetään postitse jäsenillemme. Lehden tavoitteena on olla lukijoidensa näköinen lehti eli kaikille jotakin. Palautteesta päätellen tämä on toteutunut. Nyt on sinun mahdollisuutesi päästä vaikuttamaan Lagotto-lehden sisältöön, sillä nykyinen päätoimittaja haluaa keskittyä opiskeluun. Aikaisempaa kokemusta lehden teosta et tarvitse, kunhan löytyy paljon intoa ja hieman aikaa sekä tietokoneen peruskäyttötaidot.

Nykyisen päätoimittajan sanoin “lehden tekeminen on tosi hauskaa, kiinnostavaa ja luovaa, mutta myös ajoittain hermoja raastavaa, hektistä ja aikaa vievää hommaa. Suuret kiitokset kaikille teille, joilta olen lyhyelläkin varoitusajalla aina saanut tarvitsemani jutut tai kuvat niin, että lehti on saatu kasaan ja ajoissa postilaatikoihin”.

Jos olet kiinnostunut päätoimittajan pestistä niin ota rohkeasti yhteyttä Suomen Lagottoklubin hallitukseen. Lähetä vapaamuotoinen hakemus 31.1.2017 mennessä osoitteeseen hallitus@lagottoromagnolo.fi

lagottolehti