Uutta kotia etsii

Vanhempi pentu / täysikasvuinen / uudelleensijoitus

8 viikon ikäisen vaativan pennun sijaan, ehkä hieman vanhempi pentu / täysikasvuinen koira / uudelleensijoitettu lagotto voisi olla vaihtoehtona. Niin sanotusti "uudelleensijoitettu koira" on koira joka jostain syystä ei voi jäädä omistajalleen. Syitä on monia jotka johtavat siihen että kaverista on luovuttava, eivätkä kaikki ole ongelmakoiria.

Jos jostain syystä joudut luopumaan kaveristasi tai olet kiinnostunut uudelleensijoitettavasta lagotosta, ota yhteyttä pentuvälittäjään: pentuinfo(at)lagottoromagnolo.fi (käytä @-merkkiä)

Välityksessä

  

2-vuotias lagottonarttu

Aktiivinen ja touhukas lagottotyttö Yestas Verona "Armi" s. 25.5.2014 etsii uutta kotia perheenlisäyksen vuoksi. Armi viihtyisi arjessa, jonka voisi mahdollisesti jakaa toisen koiran kanssa, lapsettomassa perheessä. Armi on steriloitu, terve tyttö. Lonkat B/B.

Armi rakastaa metsässä juoksemista, vapaana olemista ja tulee kutsuttaessa luokse. Armi on älykäs ja nopea oppimaan. Jämäkälle ja johdonmukaiselle isännälle/emännälle Armista saa vauhdikkaan ja ketterän harrastuskaverin, joka ei esteitä pelkää.

Lisätietoja Armista:
Hannes 050 308 7388, Essi 040 769 4646

yestas v