Suunnittele Suomen Lagottoklubille uusi logo

 

MinnaHonkamaki KatajakonnunJollyDearMolly Martta

Martta, kuvaaja Minna Honkamäki

Osallistu kilpailuun ja suunnittele Suomen Lagottoklubi ry:lle logo

Kilpailun tavoitteena on tuottaa yhdistykselle idealtaan tuore tunnus, joka kuvastaa yhdistyksen toimintaa ja tarkoitusta.

Kilpailun säännöt:

1. Kilpailu on avoin kaikille Suomen Lagottoklubi ry:n jäsenille.

2. Kilpailutyöt tulee lähettää sähköisesti pdf-muodossa 31.12.2016 mennessä sähköpostiosoitteeseen hallitus@lagottoromagnolo.fi. Kilpailutyö tulee jättää sekä mustalla että valkoisella pohjalla.

3. Kilpailija vastaa siitä, että hänellä on oikeudet tunnuksen käyttämiseen kilpailutyönä yleisten tekijänoikeussäädösten mukaisesti, sekä edelleen oikeus luovuttaa näiden sääntöjen edellyttämät oikeudet Suomen Lagottoklubi ry:lle. Voittajatyön kaikki tekijänoikeudet siirtyvät ilman eri korvausta Suomen Lagottoklubi ry:lle.

4. Kilpailuun voi osallistua useammalla työllä.

5. Kilpailutyön tulee sisältää yhdistyksen graafinen tunnus, joka on merkin ja erillisen tekstin (Suomen Lagottoklubi ry) yhdistelmä.

6. Tunnuksen tulee soveltua käytettäväksi sekä painetuissa että sähköisissä viestimissä värillisenä sekä yksivärisenä.

7. Yhdistys voi edellyttää voittaneen ehdotuksen muotoilua ennen sen käyttöönottoa.

8. Kilpailun järjestäjä varaa oikeuden olla ottamatta käyttöön voittanutta ehdotusta.

9. Voittajatyö palkitaan kunniakirjalla ja erikseen ilmoitettavalla palkinnolla. Voittajat palkitaan ja työ julkistetaan kevätkokouksessa 2017.

10. Tuomaristona toimii yhdistyksen hallitus, joka voi käyttää apuna asiantuntijoita. Tuomaristoon ei osallistu henkilöitä, jotka tai joiden perheenjäsenet osallistuvat kilpailuun. Tuomaristo arvioi työt nimettöminä.

11. Kilpailutöiden arvioinnissa kiinnitetään huomiota logon selkeyteen ja visuaalisuuteen, ehdotuksen tuoreuteen ja vaikuttavuuteen, sen käytettävyyteen sähköisissä ja painetuissa viesteissä sekä kykyyn ilmentää yhdistyksen tarkoitusta.