Pennusta harrastuskoiraksi -luento 29.4.

Suomen Palveluskoiraliitto järjestää

PENNUSTA HARRASTUSKOIRAKSI -LUENNON PORVOOSSA 29.4.2017 klo 10.00–17.00

Luennoitsijat Juha Korri ja Kirsi Liikanen

Juha Korrilla on yli 30 vuoden kokemus koirien kanssa elämisestä ja harrastamisesta.
Kirsi Liikanen on kouluttanut koiria ja niiden ohjaajia päätoimisena työnään yli 15 vuotta ja on erikoistunut koirien käy- tösongelmiin.

Sinulla on valtava vaikutus siihen, millainen koiranpennustasi tulee aikuisena. Harrastus- lajista riippumatta suurin merkitys on tavalla, jolla elät koirasi kanssa, ja tavalla, jolla kas- vatat koirasi. Osaatko sinä elää pentusi kanssa? Osaatko kasvattaa pennustasi kelpo har- rastuskoiran? Tiedätkö, miten toimit koirasi kanssa erilaisissa tilanteissa? Mitä teet, kun koirasi pelästyy jotakin? Miten toimit, kun koirasi käyttäytyy aggressiivisesti tai ei tottele sinua ollenkaan? Osaatko käynnistää pennun “sisäisen moottorin” ja ylläpitää sitä?

Jos uskot, että näissä asioissa olisi parannettavaa, on tämä luento ainakin kuulemisen arvoinen. Luennolla on runsaasti, mutta rajoitetusti paikkoja.

Aikataulu:
klo 9.15         ilmoittautuminen alkaa
klo 10.00       Kirsi Liikanen: Käytösongelmien ennaltaehkäisy
klo 13.00       ruokatauko
klo 14.00       Juha Korri: Pennun kasvattaminen harrastuskoiraksi
klo 17.00       tilaisuus päättyy

Ilmoittautuminen:
Sitovat ilmoittautumiset 7.4.2017 mennessä https://www.lyyti.in/pennusta_harrastuskoiraksi2017 Osallistumismaksu: koko päivä 30 euroa tai 20 euroa/luento. Maksutiedot saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Luentopaikka
Dog & Cat -treenihalli, Työpajatie 20, 06150 Porvoo. Paikalla on kanttiini.