Hae mukaan Suomen Lagottoklubin rally-tokon SM-kisajoukkueeseen

Vuoden 2016 rally-tokon SM-kilpailut järjestetään Lahdessa lauantaina 1.10.2016.

Emme valitettavasti saaneet joukkuetta kokoon, mutta lagottoja on nähtävissä kisoissa yksilö-SM-kisoissa sekä muissa juokkueissa kisaamassa.

Suomen Lagottoklubi osallistuu SM-kilpailujen joukkuekilpailuun mikäli joukkue saadaan kokoon. Joukkueessa on oltava vähintään kolme koiraa: kaksi alemman luokan (ALO tai AVO) koiraa ja yksi ylemmän luokan (VOI tai MES) koira. Joukkueessa voi olla enintään viisi koiraa: kolme alokas- tai avoimen luokan ja kaksi voittaja- tai mestariluokan koiraa. Jokaisella joukkueella on oikeus ilmoittaa yksi varakoira alokas- tai avoimeen luokkaan ja yksi varakoira voittaja- tai mestariluokkaan.

Hae joukkueeseen viimeistään 4.9.2016 klo 23.59 mennessä. Täytä ilmoittautumislomake, skannaa/kopioi mukaan kisakirjan tulokset (MES-luokka aikaväliltä 5.10.2015–4.9.2016) ja lähetä se sähköpostilla osoitteeseen hallitus@lagottoromagnolo.fi.
Hallitus valitsee joukkueen 5.9.2016 ja ilmoittaa pikaisesti tiedon osallistujille. Kisaan ilmoittautuminen päättyy 7.9.

Klubi maksaa SM-kisojen joukkuemaksun. Yksilökilpailuun osallistumisen maksaa kukin osallistuja itse.

Koirakoiden valintakriteerit:

  • joukkueeseen kuuluvan koiranohjaajan tulee olla Suomen Lagottoklubin jäsen
  • ohjaaja saa osallistua joukkuekilpailuun vain yhdessä joukkueessa
  • ohjaaja voi ohjata samassa joukkueessa useampaa koiraa
  • koiralla pitää olla vähintään yksi hyväksytty tulos luokasta, johon osallistuu.
  • koiran on kilpailtava siinä luokassa, johon sillä ilmoittautumishetkellä on kilpailuoikeus. Jos koira saavuttaa luokkanousun (poikkeuksena RTK4) ennen SM-kilpailua, koiran osallistumisoikeus SM-kilpailuun poistuu.
  • MES-luokassa huomioidaan koirakon viralliset rally-tokokilpailujen tulokset aikavälillä 5.10.2015–4.9.2016
  • lasketaan koirakon kaikkien em. aikavälin tulosten keskiarvo muunnettuna oheisen taulukon mukaisesti (keskiarvo = ao. muuntotaulukon mukaiset pisteet yhteensä / tulosten lukumäärä)
  • jos kahdella koirakolla on sama keskiarvo, tarkastellaan viimeisen kilpailun pisteitä: tulos (pisteet) ratkaisee koirakoiden järjestyksen. Jos myös viimeisen kilpailun tulos on sama, kyseisen kilpailun sijoitus ratkaisee.

Tulos

ALO

AVO

VOI

MES

91-100

3

4

5

7

81-90

2

3

4

6

70-80

1

2

3

5

Hylätty

0

0,5

1

1,5


Lisäksi joukkueiden valinnassa huomioidaan karsintapisteet, eli jokaisen koirakon paras tulos. Tänä vuonna SM-kilpailupaikat täytetään joukkueiden karsintapistejärjestyksessä.