Suomen Lagottoklubi

29 Kesae PirkkoTikanmaeki Hopeanuolen RollsRoyce Enrico kuva2

Yhdistys pyrkii aktivoimaan jäseniään yhteistoimintaan sekä järjestämään erilaisia tapahtumia. Toimintaa johtaa vuosikokouksen valitsema hallitus.

Toimikunnan tehtävänä on erityisesti keskittyä lagottojen koiraharrastustoiminnan monipuoliseen kehittämiseen. Tavoitteena on yhdistää lagottojen omistajia yhteistoimintaan rodun tunnettavuuden lisäämiseksi. Kaikki lagottojen omistajat pyritään saamaan yhdistyksen jäseniksi.

Hallituksen tulee kokoontua riittävän usein yhdistyksen asioiden hoitamiseksi. Hallituksen tulee myös järjestää jäsenistölle erilaisia kokoontumisia, joihin kutsutaan koiramaailman asiantuntijoita alustajiksi. Erityisesti aiheina ovat lagottoharrastukseen liittyvät erilaiset kysymykset. Kuluvana toimintavuotena pyritään järjestämään ohjelmallisia tapahtumia kuten Kesäpäivät, match show sekä agility-, toko- ja rallytokokisat.

Tiedottamiseen panostetaan.
Yhdistyksen omassa Lagotto-lehdessä yhdistyksemme jäsenet saavat julkaista kertomuksia, erilaisia artikkeleita sekä muita harrastukseen liittyviä ilmoituksia.

Suomen Lagottoklubi toimii Suomen Kennelliiton alaisuudessa. Hallituksen tulee seurata aktiivisesti Suomen Lagottoklubin muiden sidosryhmien toimintaa ja tiedottaa siitä myös tarvittaessa jäsenille.