Myyntiartikkelit

Klubituotteet

IloWillan tuotteita Suomen Lagottoklubin logolla

IWbanneri

Suomen Lagottoklubilla on yhteistyösopimus IloWilla Tmi kanssa.
IloWillasta voit tilata haluamiasi tuotteita Suomen Lagottoklubin logolla.
Tuotevalikoima löytyy sivustolta www.ilo-willa.fi

Tarkemmat tilausohjeet löytyvät täältä: Tilaaminen ja toimitusehdot

Treeniliivi ja treenitasku

helsitar logo

Tilaa Suomen Lagottoklubin logolla V-treeniliivi, Agiliivi tai PRO-treenitasku 10%:n alennuksella.

Lagottoklubin jäsenillä on nyt mahdollisuus tilata V-treeniliiviä, Agiliiviä sekä PRO-treenitaskua Suomen lagottoklubin logolla.
Liivi on mahdollisuus tilata asiakkaan toivomalla värillä; rajoituksena yksivärisyys. Liivien edessä ja takana on harmaat heijastintereet ja selässä yhdistyksen logo brodeerattuna harmaalla.
PRO-treenitasku on pääväriltään musta. Halutessasi voit tilata liiviin lisävarusteina esim. oman nimen brodeerattuna tai kilpanumerotaskun (muovia) selkään. Lisävarusteista löydät tietoa HelsiTarin nettisivuilta.
Lagottoklubin jäsenenä saat 10% alennuksen kaikista HelsiTarin normaalihintaisista tuotteista.

Tietoa tuotteista, hinnoista ja tuotteiden mitoista löydät HelsiTarin kotisivuilta:

HelsiTar

Tilaukset sähköpostilla suoraan HelsiTariin: tarja(at)helsitar.com (lisää @-merkki)
Lisätietoja antaa Tarja / HelsiTar 040 578 3634
Tilaus on tilaajan ja HelsiTarin välinen kauppa, kaupan ehtoihin, postikuluihin yms.
Kaupan ehtoihin voi tutustua HelsiTarin nettisivuilla.